Arthur_Martin AKG911A3OW Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
Przeglądanie stron 16
Food Quantity
(kg)
Tem‐
pera‐
ture
(°C)
Time
(min)
Grill
posi‐
tion
Grilling
time
(min)
Total
prepara‐
tion
time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Kebab
Hala
3.5 - 4.0 195 30 - 35 min. 5 - 10 35 - 45 2
1)
Preheat the oven for 15 minutes.
Meat & Poultry
Food Quantity (kg) Temperature
(°C)
Time (min) Shelf posi‐
tion
Sheep 3.0 - 4.0 210 90 - 120 2
Chicken 2.0 - 3.5 240
90 - 110
1)
2
Duck 2.4 - 3.6 240 80 - 90 2
Goose 5.0 - 6.0 240 80 - 90 2
Rabbit 2.0 - 3.0 195 90 - 120 2
Beef 2.4 - 3.0 210 90 - 120 2
1)
Turn over after 50 min.
Fish
Food Quantity
(kg)
Tem‐
pera‐
ture
(°C)
Tim
e
(min
)
Grill po‐
sition
Grilling
time
(min)
Total
prepara‐
tion
time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Pike 1.6 - 3.0 180 50 -
60
min. 5 - 10 60 - 80 2
Dorade 0.8 - 1.4 180 30 -
40
min. 5 - 10 40 - 60 2
Trout 1.0 - 2.0 180 20 -
25
min. 5 - 10 30 - 45 2
17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 31 32

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag